Appartementen

Bij Appartementen Beatrix kunt u kiezen: een groot appartement, een klein appartement of een studio, alle voor twee personen. Het is mogelijk voor gezinnen een studio en en groot appartement met elkaar te verbinden voor vier personen.


De grote 2-persoons appartementen met twee eenpersoonsbedden in de slaapkamer, beschikken over een ligbad, douche, toilet. Met de mogelijkheid voor een bijzetbed en kindermeubilair.


De kleinere 2-persoons appartementen hebben ook twee eenpersoonsbedden in de slaapkamer en beschikken over een douche en toilet.


De 2-persoons studio's op de tweede verdieping hebben twee eenpersoonsbedden in de woon-/slaapkamer en beschikken over een ligbad, douche en toilet.

 

Alle appartementen en studio's zijn voorzien cv, kabeltv en radio. In de keuken zijn een gasfornuis, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, pannen, servies etc. aanwezig. Vanzelfsprekend zorgt u zelf voor keukendoeken, afwasmiddel, toiletpapier e.d. U kunt zelf beddengoed meenemen voor de twee eenpersoonsbedden in het appartement. Het is ook mogelijk een tweepersoons lakenpakket (2 slopen, 2 onderlakens en 2 dekbedhoezen) te reserveren. We leggen het in ieder geval voor u klaar, dan kunt u bij aankomst zeggen wat u het liefste wilt. 

Parkeren is inclusief en mogelijk achter de appartementen. U kunt uw fiets in een afsluitbare ruimte stallen en eventueel opladen. 

Powered by: WebBuro WebBuro