Uw droomvakantie
op Texel

Geniet van onze gastvrijheid! Geniet van Texel!


 

Parkeren op Texel, klik hier voor meer info.     • Groeten vanaf Texel namens familie van der Slikke     • Beatrix Appartementen zijn het gehele jaar geopend     • Welkom op onze website!    

Aanvragen graag via info@beatrixvakantie.nl of bel naar +31 222 317207. Wij werken op dit moment aan een nieuwe website dus hou deze pagina in de gaten.

Over ons

In de gunstig gelegen appartementen op loopafstand van bos, duinen en zee en aan de rand van het gezellige De Koog heet Andrew en Christina Van der Slikke u van harte welkom. In 5 minuten wandelt u heerlijk rustig in de natuur, ligt u op het Noordzeestrand of winkelt u in De Koog. Het subtropisch zwemparadijs Calluna en de maneges liggen op 1 km en het Juttersmuseum Flora en Ecomare bereikt u ook gemakkelijk zonder auto. Appartementen Beatrix is een goed uitgangspunt voor wandel- en fietstochten                                                                                                            

Beatrix appartementen

Bij Appartementen Beatrix kunt u kiezen: groot, klein of studio, alle voor twee personen, met balkon(s) of terras en voorzien van bad en/of douche, toilet, woonkamer, keuken, cv, ktv en radio. Appartementen Beatrix beschikt over een eigen parkeerterrein, wasmachine, droger en gratis draadloos internet. De tien appartementen hebben een aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De studio's op de tweede verdieping hebben twee eenpersoonsbedden in de woonkamer. Mogelijkheid voor families tot schakelen van appartementen voor 4 personen. 

Neem een kijkje in ons fotoalbum

voor een impressie van de appartementen en de omgeving
Hotel Beatrix

Wilt u
reserveren?

Op onze contactpagina vindt u alle informatie om contact met ons op te nemen
Powered by: WebBuro WebBuro