De Omgeving

blue_flow

Op loopafstand van uw appartement vindt u een groot bos, een duingebied, een prachtig zandstrand en een gezellig dorp met diverse winkels en restaurants. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn dus dichtbij. Toch raden wij zeker aan om het eiland te ontdekken. Omdat De Koog praktisch in het midden van Texel ligt, ben je overal zo!

Dock image

Ontdek onze gunstige
ligging in De Koog

De appartementen en studio’s van Beatrix Appartementen hebben een fijne en gunstige ligging aan de rand van De Koog. Zo geniet u van een rustige omgeving, terwijl de gezelligheid van een bruisende badplaats nabij is. Op loopafstand van uw appartement vindt u tientallen restaurants en cafés, leuke winkels, supermarkten en diverse mogelijkheden voor activiteiten. In De Koog hoef je je geen moment te vervelen!

Beach Image

De unieke natuur
rondom De Koog

De gezelligheid van De Koog wisselt u gemakkelijk af met een bezoekje aan de prachtige natuur rondom het dorp. De Koog ligt praktisch in Nationaal Park Duinen van Texel: een afwisselend landschap met natte duinvalleien tussen droge duinen, bossen, heidevelden, kwelders en uitgestrekte stranden. Gaat u de natuur rondom De Koog ontdekken? Vergeet zeker de natuurgebieden Het Alloo, De Nederlanden, De Muy en de Seetingsnollen niet.

Beach Bikes Image

Fantastische stranden

Het strand op Texel is fantastisch. Het Noordzeestrand is maar liefst 30 kilometer lang ( aaneengesloten van punt tot punt), lekker breed én voorzien van prachtig wit zand.

 

Op loopafstand van onze appartementen ligt het heerlijke strand van De Koog. Gezellig druk en voorzien van diverse strandpaviljoens. Op zoek naar wat meer rust? Kies dan voor de stranden nét onder paal 19 of rond paal 21! Als u wat langer doorloopt, is er altijd wel een rustig plekje te vinden. Overigens zijn de stranden op Texel qua drukte totaal niet te vergelijken met badplaatsen als Zandvoort of Scheveningen.

Een eiland om keer op keer te bezoeken

Behalve de omgeving rondom De Koog, is er genoeg te ontdekken op het eiland. En doordat u heerlijk in het midden van het eiland verblijft, bent u overal zo. Ontdek bijvoorbeeld de nostalgische dorpjes Oosterend en Den Hoorn, bezoek de gezellige vissershaven van Oudeschild, geniet van de vele winkels en horeca in Den Burg of breng een bezoekje aan het jongste dorp De Cocksdorp. Aan leuke activiteiten en musea ook geen gebrek. Een aantal van onze favorieten? Ecomare, Kaap Skil, Juttersmuseum Flora, een zeehondentocht vanuit Oudeschild, Bruuzer Texel, Paracentrum Texel en de Jan Plezier! Tijdens uw verblijf op Texel geven we u graag persoonlijke eiland-tips.